Op maandag, woensdag en donderdag organiseren wij Sport en Spel voor CNA patiënten (Centraal Neurologische Aandoeningen). Tijdens deze lessen komen mensen met een dergelijke aandoening zoals MS of de gevolgen van een herseninfarct samen om op leuke wijze allerlei (gymnastiek)oefeningen te doen ter verbetering van de conditie en spierfunctie. De les wordt afgesloten met een uitdagende sport/spelactiviteit zoals een wedstrijdje handbal, volleybal of badminton.

Ben je ook geïnteresseerd in Sport en Spel voor CNA? Neem contact op met het secretariaat van Stichting Koprol. We maken dan direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Lestijden & locatie
Maandag:         18.00 tot 19.00 / 19.00 tot 20.00 uur in de Sint Maartenskliniek, Hengstdal 3 te Nijmegen.

Woensdag:        19.00 tot 20.00 uur in de Sint Maartenskliniek, Hengstdal 3 te Nijmegen.

Donderdag:       17.00 tot 18.00 uur in sportzaal Titus Brandsma, Tweede Oude Heselaan 386 te Nijmegen.

Direct aanmelden: