Die gedachte gaat zeker niet op voor de vele mensen, jong en oud, die wekelijks onder professionele begeleiding sporten bij Stichting Koprol!

Koprol is een organisatie die sport- en spelactiviteiten aanbiedt voor mensen die op zoek zijn naar bewegen op maat. Onze deelnemers ervaren bij ons dan ook de vrijheid, ondersteuning EN gezelligheid die het sporten voor elke leeftijd elke keer opnieuw weer bijzonder maken.

Zeker omdat je sport met mensen die wegens omstandigheden ook niet altijd terecht kunnen bij een reguliere sportvereniging. Er is dus wel degelijk een alternatief... en Koprol staat klaar om u tijdens een goed gesprek te overtuigen van de saamhorigheid binnen onze stichting, EN onze sportmogelijkheden!