Wij zijn op zoek naar een begeleider voor op de Talita Koemi,  waar wij naschools op de maandagmiddag van 15.15 uur tot 16.15 uur voor een groep kinderen extra sport en bewegingslessen verzorgen.

Je baan

Je draagt zorg voor het organiseren en uitvoeren van de lessen bewegingsonderwijs naschools op Talita Koemi en bent verantwoordelijk voor het sportieve en gezonde klimaat. Daarnaast legt je de verbinding tussen vakdocenten LO, de partners op de school en andere terreinen als zorg, welzijn.

Je bagage

Je hebt een ALO/SBE-opleiding afgerond. Verder val je op door je deskundigheid, senioriteit, organisatorisch vermogen en je capaciteiten om samen te werken op allerlei niveaus. Je weet van aanpakken, hebt een hands-on mentaliteit, bent enthousiast en weet dat over te brengen. Je bent innovatief en hebt overtuigingskracht. 

Wat bieden wij

Een gezellige werksfeer, een marktconform salaris en de mogelijkheid om ingezet te worden op één van de andere sportgroepen bij Koprol. 

Je sollicitatie

Solliciteren kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt reageren tot en met woensdag 12 juli 2017. 

Meer informatie

Mocht je meer over deze functie willen weten, dan kun je contact opnemen met Kevin Bosch, Buurtsportcoach (0621560109 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Geïnteresseerd? Mail of bel dan nu!