Stichting Koprol is per januari 2017 op zoek naar een begeleider voor de Sport en Spel op de maandagavond. Samen met een collega verzorg je de begeleiding van twee groepen (18.00 uur - 19.00 uur / 19.00 uur - 20.00 uur) in de Sint Maartenskliniek te Nijmegen.

Functieprofiel: We zoeken een fysiotherapeut of een bewegingsagoog, afgestudeerd aan een MBO/HBO opleiding; Opleiding Fysiotherapie en/of Opleiding Sport en Bewegingseducatie. Of afgestudeerd aan de CIOS, profiel-vak bewegingsagogiek.

Doelgroep: Sport en Spel wordt aangeboden aan sporters, met vooral NAH, op aangepaste wijze met professionele begeleiding. De deelnemers, die een lichamelijke beperking hebben en behoefte hebben aan extra begeleiding en zodoende niet kunnen sporten in het reguliere circuit, sporten in groepsverband. Samen met jouw collega draag je zorg voor het opstellen van leuke, uitdagende spelelementen rekening houdend met de mogelijkheden en wensen van het individu en de groep.

Contact: Heb je interesse in en affiniteit met de doelgroep, stuur dan een mail met je motivatie en je cv naar de Technische Commissie, Margriet Hoefnagels ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Marleen Hellebrand (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Bij gebleken geschiktheid volgt er een uitnodiging voor een gesprek.