Stichting Koprol is op korte termijn op zoek naar twee begeleiders (één vaste begeleider en één vaste invaller) voor de Fitness op de woensdagavond. Samen met een collega begeleid je twee groepen (18.00 uur - 19.15 uur / 19.15 uur - 20.30 uur) in de Sint Maartenskliniek te Nijmegen.

Functieprofiel: We zoeken twee fysiotherapeuten , afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie.

Doelgroep: Fitness bij Koprol is fitness op aangepaste wijze met professionele begeleiding. De deelnemers, die een lichamelijke beperking hebben en behoefte hebben aan extra begeleiding en zodoende niet kunnen sporten in het reguliere circuit, sporten in groepsverband. Samen met jouw collega draag je zorg voor, in samenspraak met de sporter, het opstellen van de behandeldoelen en de evaluatie hiervan. Je bent ook in staat om een warming-up en een cooling- down te geven, afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemer.

Contact: Heb je interesse in en affiniteit met de doelgroep, stuur dan een mail met je motivatie en je cv naar de Technische Commissie, Margriet Hoefnagels ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Marleen Hellebrand (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Bij gebleken geschiktheid volgt er een uitnodiging voor een gesprek.