1 oktober is het weer zover: de start van de Grote Clubactie 2016! Hét ideale moment om loten te verkopen voor Koprol. De lotenboekjes zijn inmiddels bezorgd bij het secretariaat van Koprol... en natuurlijk hopen we dat vele mensen, die aan Koprol verbonden zijn, hun beste beentje voor zetten.

Uit onderzoek blijkt dat 85% van alle verenigingen elk jaar deelneemt aan de Clubactie, omdat het een ideaal moment is om extra inkomsten te genereren. Ook voor Koprol geldt dat extra inkomsten goed zijn voor bijvoorbeeld de aanschaf van materiaal en meer sportactiviteiten. Leden van verenigingen verkopen loten voor 3 euro per stuk, waarvan 80 % direct naar de clubkas gaat.

Jij zet je toch ook in voor de Grote Clubactie en helpt daarmee Koprol aan extra opbrengsten? De lotenboekjes zijn binnenkort bij de begeleiders af te halen!