Fitness op een aangepaste wijze met professionele begeleiding. Patrick Bongartz Fotografie 2012 Stichting Koprol 5415De doelgroep? Sporters met een lichamelijke beperking die behoefte hebben aan sporten met meer of extra begeleiding dan bij de reguliere sport aanbieders mogelijk is. De groep wordt  begeleid door een bewegingsagoog, die ervoor zorgt dat je optimaal kan bewegen binnen jouw mogelijkheden. Samen met de bewegingsagoog wordt er een plan opgesteld dat aansluit op jouw hulpvraag en die na een aantal weken wordt geëvalueerd en eventueel wordt aangepast.

De faciliteiten om te kunnen omkleden en aangepaste toiletgang zijn aanwezig.

Ben je ook geïnteresseerd in deelname aan deze sportgroep? Neem contact op met het secretariaat van Koprol. We maken dan direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Stichting Koprol:

Telefoonnummer: 024-3442111

Tijden:
Woensdag van 19.00 – 20.00 (voor diabetes patiënten)
Woensdag van 20.00 – 21.00 (voor CNA patiënten)

Locatie:

Gezondheidscentrum Lindenholt, Horstacker 1644 te Nijmegen